10 årsjubileum

Kopparhults Poker

Drömmen som slog in!

Redan 10 år

För snart 10 år sedan vankade jag av och an i väntan på att små gyllen härliga energiska valpar skulle födas. Att det skulle bli tillräckligt många hanar så att det kunde flytta hem en till mig. I 13 år hade jag väntat på att få en egen hund 🐶

En dag i april så kom dom. P-kullen.
Katarina ringde och berättade att en va min! Aldrig varit så glad. 8 veckor senare hämtade jag honom. Hunden som skulle bli min bästa vän, roliga träningskamrat och största supporter! Han som gått vid min sida igenom många faser i mitt unga liv. Min Poker.

Året som kommer är mitt 10:e år med hund som jag tränar helt själv. 10 år med så mycket blod, svett och tårar. Som jag och den gyllene har krigat. Så mycket jag har lärt mig under dessa år. Människor och hundar jag mött, tränat och tävlat med. Så många otroligt duktiga, erfarna människor som jag fått gå vid sidan av och titta på. Alla jakter som vi har stånkat oss igenom. Helt fantastiskt! Och det bästa av allt, det kommer bli ännu mer av just de där. Kommer aldrig sluta utvecklas. Kommer aldrig att ge upp. Allt tack vare den gyllene som den 17 april 2023 blir 10 år!

Fira med oss

Ett 10 årsjubileum ska man fira. Det vill vi fira med er. Under 2023 kommer det komma ut olika träningar och andra aktiviteter. För att fira utveckling 🥳 och Poker såklart.
Anmälan

Anmälan sker via mejl, kurser@wilmasteen.com

Eller i formuläret nedan. I anmälan skriver du namnet på kursen/träningen du och din hund tänkt delta i. Även ditt namn och telefonnummer.

(Anmälan är bindande)

Godkänd för F-skatt.

Vid frågor hör av er via mejl eller mobil 0733-99 89 19.

%d bloggare gillar detta: