Lyckligt lottad

Att få ha detta underbara intresse är helt fantastiskt! Dessa djur ger mig så mycket energi och kärlek ( tar även en del energi också😂).

Den svenska sommaren är här och träningen med mina unga grabbar fortsätter. Den svarta pärlan var förra veckan på kurs för den ungerska tränaren Oliver Kiraly som jag tränat Poker för vid ett flertal tillfällen förut. Casino skötte sig fint, mycket nya intryck och roliga övningar. Vi hade en väldigt trevlig dag i underbart sällskap och fick med en hel del bra tips som vi nu ska arbeta vidare med.

Det bruna monstret fortsätter sin utbildning inom linjetag och markeringar! Han löser uppgifterna efter bästa förmåga och gör allt på sitt egna cockervis😂 Han har nu härliga upptag och fantastiska avlämningar!

Lyckligt lottad är jag även eftersom jag får arbeta med härliga hundar och deras förare! Under de senaste veckorna har jag varit inbjuden som instruktör på olika läger och även haft privatisar här hemma! Att intresset skapar en sån härlig gemenskap och engagemang tycker jag är underbart!

Backamolägret!
Streamlights kennelläger

Gruppträning på Borås skjutfält

Alla typer av hundar och människor får jag träffa men idag mötte jag söta goldentiken Meja med härliga matte Jenny. Meja tog mig med storm och vi hade en mysig och lärorik timme ihop! Jag har lyxen att få följa denna godingen en tid framöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: