Mål!

Mål är för mig a och o. Det spelar ingen roll vad det är för mål, det kan vara att hunden ska gå fint i kopplet, att man vill kunna cykla med hunden till att man vill vinna retrievermästerskapet.

För att nå sitt mål behöver man få inspiration. Det får alla från olika håll, man kan gå kurs, träna på nya marker eller titta och lyssna på någon som mått det målet man vill nå.

En av mina största inspirationskällor är min pappa. Benny Steen. Han inspirerar mig med sitt sätt att träna hund. Att ha ett mål där framme och hela tiden arbeta mot det. Inte se sin hunds och sina brister som ett problem utan att istället se det som en utmaning. Att kämpa och hela tiden utveckla och ta till sig nya saker fast ändå hålla sitt eget spår och tänk. För mig är han fascinerande!

Han har nu en treårig labrador som heter Frank. Frank blev b-provs champion förra året och startade efter det på sitt första a-prov. Då var han lite för grön och hängde inte riktigt med.

För två veckor sedan startade han sitt andra a-prov, dom tog ett cert och lyckan var total. I lördags var dom iväg igen. Då vann det och tog ett cert till. Två cert = A-provs champion!!!!!!!! På en hund som är tre år! Helt galet!

Stort stort grattis!

Nästa mål är nu retrievermästerskapet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: