Tillskottet

Baghera

Detta är Baghera ( Anniegeturgun Hawks Stones ). Han är nu 7 månader och det nyaste tillskottet i flocken. Han kom till oss för ungefär fyra veckor sedan. Han ägs av Jan Lorenzen i Danmark. Han ska bo hos mig i ca 6 månader. Tanken är att jag ska träna in lite grunder.

Jag har aldrig tränat en hund på detta viset vilket ska bli väldigt spännande men också lite läskigt och jobbigt att sedan lämna över honom till sin nya förare. En massa nya erfarenheter och härliga stunder kommer denna lilla hund att erbjuda.

Baghera har verkligen bott in sig och är nu en del av denna fina flock. Han är en hund med ett otroligt lugn och en fin trygghet. Han är nyfiken på att lära sig och en följsamhet som jag sällan ser hos så unga individer. Ska bli kul att se hans utveckling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: