2020-nya mål, nya möjligheter

2020… hur ska detta året bli? Jag ser massa spännande saker komma och jag ska bara våga hoppa på det och åka med i utvecklingen. Utveckling, detta år vill jag utvecklas och lära mig nya saker. Testa på sådant jag inte gjort förut. Leva ut vissa drömmar och sakta närma mig andra. undefined Hundarna då? Vad är målet med dom?
Baghera kommer att flytta hem till Danmark i slutet av april. Tills dess är det grundträning som gäller. Nu närmast är det stopp och linjetag som står i vårt fokus.
Kompis kommer få mer tid av sin matte. Hans vårfokus ligger på att få ingång dirigeringsarbete. Sen är han ju en spaniel så söket är ju en stor del. Höstens mål är att han ska starta apporteringsprovet och bli godkänd och sen starta i öppenklass och se vad det innebär och lära oss mer inom det arbetet.
Casino hans fokus ligger just nu på att få till bra, hållbara linjetag. Start i öppenklass ser jag framför mig men till det behövs en bra strategi i söket så det är också något som vi behöver lägga in i planen. Skynda långsamt är årets motto för oss två.
Poker han är officiellt pensionär. Han kommer inte tävlas med men han är min högra hand på jakterna. Han är fortfarande rolig att träna så det blir lite av den varan också såklart.
Wilma jägarexamen är årets mål. I höst vill jag kunna gå ut med Poker och jaga änder på kvällsträck. Och gå med Kompisen och skjuta en fin fasantupp. Jag ska även ge mina underbara pojkar rätt förutsättningar för att lyckas och hålla mitt humör i shack 😉

I år ska vi försöka njuta mer av vad vårt liv har att erbjuda! Vi ses där ute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: