Äntligen skjorta

Casino och jag

Idag har jag varit hos kennel Anniegetyourgun. Jag har sett många fina unga hundar som verkligen har kapacitet att utvecklas vidare. Solen lös på förmiddagen och värmde så att jag kunde kursa i skjorta. Helt fantastisk, förstå gången i år. Kanske lite tidigt men eftersom det inte varit så mycket till vinter så är det inte så märkligt.

Bagheera fyllde 1 år igår och det firade vi en härlig träning med min mamma och Malin. Vi körde den nya roliga ”poff” maskinen. Triggande men väldigt nyttigt. Bagheera börjar ta sig, han växer och växer i mina ögon och kommer bli en fin herre när det är klart. Just nu jobbar vi på linjerna och stoppet. Det börjar klicka nu men har tagit sin lilla tid.

Lilla spanieln fick också komma ut och vi körde lite dirigering, helt ofrivilligt då han inte kom tillräckligt långt ut på några markeringar och hans matte ville prova om det gick. Och om det gick, så fint gick han. Som en blixt från klar himmel flög just den kunskapen in i den lilla hunden som löste uppgiften fantastisk fint. Jag hade noll förväntningar så han överraskade enormt. Med det så blev en ledig fredag helt komplett 😁

Bagheera på sin 1 års dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: