Nya äventyr

Foto: Oliver Karlsson

Nya äventyr på gång. Typiskt mig att kasta mig in i nya saker. Väldigt kul men ibland lite påfrestande. Nu är målet att båda mina hundar ska bli arbetande bombhundar… Så den utbildningen påbörjar vi nu! Detta gör att jakterna blir väldigt lidande denna höst… Tråkigt men det kommer fler höstar, änderna och fasanerna försvinner inte.

Vi kommer också vara en hel del på annan ort vilket gör att det inte finns lika mycket privatlektioner lediga, även mörkret förstör detta… Därför lanserar jag digitala privatlektioner https://wilmasteen.com/digitala-privatlektioner/ . Detta för att vi inte ska missa någon träningstid.

Träningen med mina små gula går framåt. Odds börjar sakta ta sig ur sin hormonbubbla och Balder får mer och mer uthållighet. Nu är de anmälda till WT och Balder ska även göra sin B-provs debut . Detta ska bli otroligt spännande att följa.

Vill hylla denna underbara fotograf som ställer upp gång på gång och tar magiska bilder. Oliver Karlsson, TACK ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: