Att föra hund inte bara träna den.

För fyra år sedan var min Poker 5 år och i toppform! Inte färdig och allt gick inte alltid toppen bra, man blir ju aldrig klar, men jag kunde skicka honom på det mesta av uppgifter och vi löste det. Spelade inte någon roll vilken situation vi var i utan tyckte det var kul att prova allt 🤩

Men efter de så har jag nästan bara haft unga hundar. Där man tränar på allt hela tiden och man för inte bara sin hund. Jag har inte blivit så utmanad på att ta snabba beslut och stå på över hundra meter och försöka att sammarbeta. Detta är svårt när man inte gör det speciellt ofta.

Jag har fått förmånen att träna och föra pappas Frank. Frank är inprincip klar, så nu ska jag få chansen att föra honom för att få ta nästa steg, A-prov.
Så nu måste vi ju träna ihop oss lite😂 Vilket är så galet kul! Han är ju magiskt utbildad, så hunden kan ju typ allt men han gör det även med mig. Så idag var det vårt tredje pass ihop, galet kul. Skönt att få känna känslan igen.

Mina pojkar är på god väg men vi har en lång bit kvar innan jag står där och bara för dom. Men den dagen kommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: