2023 Välkommen hit! (lite sen)

Tack 2022, ett turbulent år. Började med intensiva utbildningar, jag och de gula blev godkända EDD ekipage. Nytt jobb, ny stad och mycket bilkörning.
Haft kurs i hela landet och träffat otroligt många härliga hundar med deras människor.
Esset har flyttat in och vilken liten hund, helt magisk. Kan bli så bra!!
En mallepojke flyttade in men tyvärr passade han inte riktigt till jobbet, men gav mig väldigt många nya erfarenheter.

Men det har även kommit in en ung svart mycket intensiv schäferkille. Easy, vi fick en tuff start med senskador i ena bakbenet, 5 månader i koppel och nästan noll aktivering… Men vi tog oss igenom det, nu har han startat sin utbildning mot godkänd EDD. Det blir han förhoppningsvis under våren.

Lilla Odds har inte heller haft någon tur. Hans allergi blev värre under sommaren och det konstaterades även att han var allergis mot kvalster och inte bara foder allergiker… Några dagar efter det beskedet kom nästa, en lårbensfraktur… Så på mindre än en vecka fick jag två långtids sjukskrivna hundar… Balder har fått ta ett tungt lass på jobbet och inte mer än 5 – 6 jakter har vi kunnat gå på… Vågade inte riskera att Balder skulle skada sig…

Men samtidigt som allt krigande så har jag också träffat kärleken ❤ Dock på fel sida landet (förlåt Småland och alla som bor här). Lyxigt att träffa någon där allt bara flyter och känns toppen. På köpet fick jag också en mini människa, en omställning av hela livet men jag gillar det. Gillar det såpass mycket att jag nu ska testa att bo på fel sida landet. Lägenheten är uthyrd. Men ingen panik för det, jag kommer komma hem regelbundet för att både träna, ha kurs och träffa familj och vänner. Så ni blir inte av med mig ändå. Kommer också öppna upp för mer jobb i Oskarshamns området. Till och börja med privatlektioner men så småningom både gruppträningar och annat. Hoppas det blir uppskattat.

2023 har börjat lika intensivt som 2022 slutade. Men det är mycket kul som händer framöver
En del tävlingar och kurser som vi ska gå på, både med Frank och med Esset. Vi ska flytta till hus i sommar vilket blir härligt. Någon resa är också inbokad och även jobb såklart.

Målet med Esset i år är: Excellent i NKL, start på svenska unghundsderbyt och även danska unghundsmästerskapet. Esset ska även få jagas in i höst är tanken.

Målet med Balder i år är: Att han ska fortsätta som EDD. Han ska även få jaga till hösten.

Målet med Easy i år är: Bli godkänd som EDD. Han ska fortsätta utbildas och utmanas. Ska även få ordning på vardagen till 100 %, tex hundmöten behöver fortsatt utveckling.

Mitt mål i år är: Försöka prioritera mig själv och mina hundar. Gå på träningar och lite kurs, starta på prov och tävla. Försöka utveckla och utbilda mig själv mer.

Jag har också tio års jubileum i år. I 10 års tid har jag tränat egen hund. Helt galet. I fem år har jag haft företaget! Så det kommer lite överraskningar under året…

Jag hade aldrig överlevt eller kommit någonstans i livet utan min fantastiska familj och underbara vänner. Tusen tack för att ni alltid ställer upp för mig. Evigt tacksam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: